SYKSY 2019

 

MAANANTAISIN SAARNILAAKSON KOULULLA

  • Ma klo 18.00-19.30 (90min), kuusi kertaa / kurssi
  • Kurssi 1: 2.9.-7.10.
  • Kurssi 2: 21.10.-9.12. (ei tuntia 11.11. ja 2.12.)

 

  • Mukaan voi hyvin tulla myös kesken kurssin
  • Kurssi 2:lle osallistuminen ei edellytä mukana oloa kurssi 1:llä

 

HINNAT JA ILMOITTAUTUMINEN

Kurssimaksu 60 euroa / 6 kerran kurssi

Ilmoittautuminen:
https://holvi.com/shop/MLLKeski-Espoo/

Kerhon maksu tapahtuu ilmoittautumisen yhteydessä nettipankki- tai luottokorttimaksuna. Luethan kerhoehdot ennen ilmoittautumistasi.

 

 

 

 

Aikuisten rentoutusjooga

Aikuisille rentouttavaa joogaa Saarnilaakson koululla maanantaisin 2.9.2019 alkaen!

 

Tämä tunti on sinulle, joka haluat rentoutua ja lisätä kehon liikkuvuutta. Harjoituksessa vetreytetään ja rentoutetaan koko keho sekä poistetaan kehoon kerääntyneitä jännityksiä lempeillä hathajoogan liikkeillä. Kaikki liikkeet tehdään lattiatasossa tai istualtaan alustalla. 

Rentoutusjooga sopii liikunnallisesta taustasta riippumatta kaikille. Tästä harjoituksesta voi hyötyä niin vähän kuin paljon urheileva. 

Osallistuminen ei vaadi notkeutta tai mitään muutakaan liikunnallista erityisominaisuutta. Ei edellytä aiempaa kokemusta joogasta, mutta voi antaa paljon kokeneemmallekin joogaajalle.

Päälle joustavat ja mukavat vaatteet, pitkähihainen paita sekä mukaan lämmintä vaatetta loppurentoutumiseen. Kenkiä ei tarvita. Oma alusta mukaan.

Lämpimästi tervetuloa mukaan niin uudet kuin aikaisemmin mukana olleet joogaajat! Voit valintasi mukaan osallistua yhdelle tai molemmille kursseille. Molemmilla kursseilla eri ohjelmasisällöt. 

Ohjaajana Tiina Tuokko, joka on harjoittanut joogaa 20 vuotta ja on koulutettu joogaohjaaja ja ohjaa työkseen joogaa monenlaisille ryhmille: erityisryhmille, aikuisille, lapsille ja nuorille.

Lisätietoja

Sähköpostitse tiinatuokko.tuokko@gmail.com

Paikka
Saarnilaakson koulu (Hösmärintie 1, 02760 Espoo)