Perhekahvilat

Yhdistyksellämme on kaksi perhekahvilaa, toinen Espoon Keskuksessa ME-talolla ja toinen Kauklahdessa Kylätalo Palttinassa. Perhekahvilassa tapaat alueen muita perheitä, löydät keskusteluseuraa ja lapsille leikkikavereita. Usein kahviloissame on myös jokin teema tai vierailja keskustelemassa ajankohtaisista perheitä kiinnostavista teeoista. Tarjoamme kahvilassa aamupalan kaikille osallistujille.

Perhekahvila

Espoon Keskus

KEVÄTKAUSI 2022

Joka toinen perjantai ME-talolla klo 10-12

Me-talon ihanan kotoisat tilat sijaitsevat Samarian terveyskeskuksen pihapiirissä, punaisessa puutalossa, aivan terveyskeskuksen parkkipaikan vieressä. Osoite on Terveyskuja 2B. Lähin bussipysäkki on aivan nurkalla ja juna-asemallekin matkaa on vain 300m.

Ajankohtaiset tapahtumat ja kuulumiset päivitämme myös perhekahvilan omalle Facebook-sivulle

Perhekahvila Palttina

Maanantaisin Kylätalo Palttinassa Kauklahdessa klo 10-12

Kylätalo Palttinan asukaspuistossa meillä on mukavat ja puitteet ja monipuolisesti leluja ja tekemistä lapsille. Osoite on Tegelhagen 4.

Ajankohtaista:

Perhekahvila Palttinan toiminta on toistaiseksi tauolla koronaviruspandemian vuoksi. Päivitämme tietoa perhekahvilan tilanteesta myös facebook-ryhmässämme.