Perhekahvilat

Yhdistyksellämme on kaksi perhekahvilaa, toinen Espoon Keskuksessa ME-talolla ja toinen Kauklahdessa Kylätalo Palttinassa. Perhekahvilassa tapaat alueen muita perheitä, löydät keskusteluseuraa ja lapsille leikkikavereita. Usein kahviloissame on myös jokin teema tai vierailja keskustelemassa ajankohtaisista perheitä kiinnostavista teeoista. Tarjoamme kahvilassa aamupalan kaikille osallistujille.

Perhekahvila

Espoon Keskus

KEVÄTKAUSI 2022

Joka toinen perjantai ME-talolla klo 10-12

Me-talon ihanan kotoisat tilat sijaitsevat Samarian terveyskeskuksen pihapiirissä, punaisessa puutalossa, aivan terveyskeskuksen parkkipaikan vieressä. Osoite on Terveyskuja 2B. Lähin bussipysäkki on aivan nurkalla ja juna-asemallekin matkaa on vain 300m.

Ajankohtaiset tapahtumat ja kuulumiset päivitämme myös perhekahvilan omalle Facebook-sivulle

Perhekahvila Palttina

Etsimme Kylätalo Palttinaan perhekahvilaohjaajia, jotta voisime taas käynnistää kahvilatoiminnan syksyllä 2022. Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä ja kerromme mielellämme lisää!