Vapaaehtoistoiminta

Tervetuloa mukaan tekemään hyvää!

MLL Keski-Espoon vapaaehtoisena pääset tekemään monenlaista hyvää alueemme lapsiperheiden iloksi, juuri sinulle sopivalla tyylillä ja panostuksella. Voit oppia uusia taitoja, saada onnistumisen kokemuksia ja iloa hyvän tekemisestä, kenties löydät itsellesi ja lapsellesi uusia ystäviäkin.

Yhdistyksemme toimii täysin vapaaehtoisten työpanoksella. Vapaaehtoisia tarvitaan erilaisiin tapahtumiin organisaattoreiksi ja avustajiksi, hallitukseen koordinoimaan ja järjestämään toimintaa, sekä perhekahviloihimme, jotka pyörivät vapaaehtoisten äitien ja isien voimin.

TAPAHTUMIIN

• esim. kirpputorit, teatteriesitykset
  • osallistua suunnitteluun ja sisältöön
  • rakentamaan tapahtumaa
  • lukuisia pieniä osioita mistä valita

PERHEKAHVILAAN

• olla läsnä sovittuina päivinä
  • järjestää ohjelma muiden vapaaehtoisten kanssa yhdessä
  • avustaa aamupalan esille laitoissa tarpeen mukaan
  • tarkastaa, että tila jää siistiin kuntoon seuraaville käyttäjille

HALLITUKSEEN

• hallitus kokoontuu noin kahdeksan kertaa vuodessa
  • lapset ovat tervetulleita mukaan kokouksiin
  • päättää yhdistyksen toiminnasta
  • suunnittelee ja toteuttaa toimintaa
  • vastaa toteutettavista kerhoista ja tapahtumista
  • jokaiselle löytyy oma tehtävä oman osaamisen ja kiinnostuksen kautta
  • hauska ja innostava yhteisö
  • seuraava hallitus valitaan syyskokouksessa kts. http://keski-espoo.mll.fi/ajankohtaista/
  • tule mukaan!

TERHOKERHOON (toteutetaan mikäli vapaaehtoisia toimintaan löytyy)

• tulla olemaan läsnä
  • auttaa lapsia ohjelmassa olevien asioiden kanssa
  • leikittämään, lukemaan
  • sisällön voi itse muovata itselleen sopivaksi

JOTAIN MUUTA?! Tule mukaan ideoimaan!

MILLAISIA VAPAAEHTOISTYÖN MAHDOLLISUUKSIA KÄYNNISSÄ JUURI NYT?  Liity mukaan suljettuun Fb-ryhmäämme MLL Keski-Espoon yhdistyksen vapaaehtoiset, jossa kuulet millaista toimintaa meillä on meneillään ja voit ilmoittautua mukaan tekemään hyvää! Ryhmässä mukana olo ei sido mihinkään :)                                                                                                                          https://www.facebook.com/groups/739732089501561/

Yhdistyksemme haluaa jälleen kiittää kaikkia vapaaehtoisiamme ja ohjaajiamme, ja toivotammekin heidät tervetulleeksi kakkumaistiaisiin la 4.5.19 klo 14.30-16.00 me-talolle. Tervetulleita ovat myös vapaaehtoistyöstä yhdistyksessämme kiinnostuneet. Tarjolla on valikoima erilaisia kakkuja maisteltaviksi koko perheelle, mukavaa yhdessäoloa ja keskustelua yhdistyksemme toiminnasta. Ilmoittautuminen oheisella lomakkeella mielellään 28.4.19 mennessä.

Yhdistyksen kevätkokous kakkubuffan jälkeen klo 16 alkaen. Lisätietoja täältä. Tervetuloa mukaan!

ILMOITTAUDU

Vapaaehtoisten kakkumaistiaiset la 4.5.2019 kello 14.30-16.00
      Me-talossa (Terveyskuja 2B)

Ota yhteyttä ja kysy lisää:

mllkeskiespoo@gmail.com

tai täytä yhteydenottolomake täältä.