MLL KESKI-ESPOON TOIMINTA KÄYNNISTYY JÄLLEEN SYKSYLLÄ 2020

Pitkän koronakevään jälkeen saamme onneksi siirtyä nauttimaan kesästä rajoitteiden purkautuessa ja onkin hyvä siirtää katseet myös tulevaan.

MLL Keski-Espoon toiminta käynnistyy jälleen syksyllä 2020 - ohjeistukset ja turvallisuusnäkökohdat huomioiden. Syksyn kerhot ovat nyt myynnissä, lisätietoja löydät täältä. Perhekahviloiden käynnistymisestä ja muusta toiminnasta ilmoitetaan lähempänä.

Iloista kesää kaikille toivottaen,

MLL Keski-Espoon hallitus

Päivitetty 1.6.2020

MLL Keski-Espoo kutsuu kaikki kiinnostuneet UUSIEN ILTAAN keskiviikkona 3.6. klo 18.
Tapaaminen järjestetään virtuaalisesti.

Haluatko mukaan vaikuttamaan keskiespoolaisten lasten ja nuorten sekä heidän perheidensä elämään?

Tule UUSIEN ILTAAN tutustumaan toisiin vapaaehtoisiin ja kuulemaan lisää yhdistyksen toiminnasta! Kerromme myös tulevasta syksyn erityisohjelmasta yhdistyksemme 25-vuotissyntymäpäivään ja Mannerheimin lastensuojeluliiton 100-vuotisjuhlallisuuksiin liittyen. Juhlavuoden aktiviteetit tarjoavat hyvän mahdollisuuden tulla tutustumaan toimintaan ja mukaviin ihmisiin.

Tapahtuma järjestetään Google Meet -tapaamisena 3.6. klo 18

Linkin tapaamiseen löydät tapahtuman Facebook -sivuilta.

Ilmoittautuminen nyt käynnissä syksyn 2020 harrastekerhoihin!