Ajankohtaista

 

HELSINKIÄ JA UUTTAMAATA KOSKEVAN KORONAOHJEISTUKSEN MUKAISESTI MLL KESKI-ESPOO SUOSITTELEE KASVOMASKIEN KÄYTTÖÄ KAIKILLE OSALLISTUJILLE YLÄKOULUIKÄISISTÄ ALKAEN KAIKESSA TOIMINNASSA.  

 

Yhdistys pystyy tarjoamaan maskit vain järjestäjille ja ohjaajille, osallistujat hankkivat maskinsa itse. Toimitaan yhdessä vastuullisesti ja nautitaan yhteistoiminnasta turvallisesti. Jokaisessa toiminnassamme on tarjolla osallistujille  käsidesiä ja desinfioimme käytetyt välineet aina jokaisen kerran jälkeen. Muistetaan myös turvaväli (1-2m) erityisesti paikalle saavuttaessa ja lähdettäessä sekä pukeutumistiloissa. 

Lisätietoa suosituksista HUSin sivuilta.

 

 

 

YHDISTYKSEN TOIMINTA JATKUU AJANTASAISET SUOSITUKSET JA RAJOITUKSET HUOMIOIDEN! 

 

Syksyn kerhoista tilaa löytyy vielä Aikuisten stressinpoistojoogan kurssilta numero 2. Kurssi pidetään maanantaisin 2.11.-7.12. (6 kertaa). Lisätietoa ja ilmoittautumiset kerhosivuilta.

 

Espoon Keskuksen perhekahvilatoiminta jatkuu osallistujien toiveita kuunnellen sekä epidemiatilanne huomioiden puistotreffeinä, vaunulenkkeinä ja me-talolla kokoontumisina. Seuraathan ajankohtaisia tietoja perhekahvilan sivuilta tai facebook-ryhmästä.

Ilmoittautuminen nyt käynnissä syksyn 2020 harrastekerhoihin!
https://holvi.com/shop/MLLKeski-Espoo/

 

- - - -