Aikuisten stressinpoistojooga

Aikuisille rentouttavaa ja vetreyttävää stressinpoistojoogaa Saarnilaakson koululla keväällä 2021 Stressiä poistava joogaharjoitus sopii kaikille, niin naisille kuin miehille. Se on tarkoitettu sinulle, joka haluat löytää kehon ja mielen tasapainon sekä vahvistaa ja parantaa kehosi liikkuvuutta. Kurssille osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta joogasta, mutta antaa paljon myös kokeneemmalle joogaajalle. Lempeän harjoituksen avulla hankkiudumme eroon kehoon kertyneistä jännityksistä lihaksia rentouttavilla ja mieltä rauhoittavilla hathajoogan liikkeillä ja liikesarjoilla, joita tehdään seisovillaan sekä lattiatasossa. Erityishuomio on selän ja hartioiden alueen vetreytyksessä, vahvistamisessa ja rentoutuksessa. Harjoitus päättyy loppurentoutumiseen. Joogakurssit pidetään Saarnilaakson koulun erittäin tilavassa ja ilmavassa salissa, jossa jokaiselle osallistujalle on varmasti paljon omaa tilaa. Maailmantilanteen mahdollisiin muutoksiin varaudumme siirtämällä joogakurssit tarpeen tullen verkkokursseiksi.


Tunnille tarvitset päälle joustavat ja mukavat vaatteet, pitkähihaisen paidan sekä mukaan lämmintä vaatetta loppurentoutumiseen. Kenkiä ei tarvita. Oma alusta mukaan.Lämpimästi tervetuloa mukaan niin uudet kuin aikaisemmin mukana olleet joogaajat! Voit valintasi mukaan osallistua yhdelle tai useammalle kurssille, kurssien sisällöt ovat erilaisia. Joogakurssit ohjaa Tiina Tuokko, joka on harjoittanut joogaa 20 vuotta ja on koulutettu joogaohjaaja. Hän ohjaa työkseen joogaa monenlaisille ryhmille: erityisryhmille, aikuisille, lapsille ja nuorille.Lisätietoja

Sähköpostitse tiinatuokko.tuokko@gmail.com tai 050 3272750 (myös whatsup).

Kevät 2021

MAANANTAISIN SAARNILAAKSON KOULULLA

  • Ma klo 18.00-19.30 (90min)
  • Kurssi 1: 8.3.-29.3. (4krt)
  • Kurssi 2: 12.4.-10.5. (5krt)  • Mukaan voi hyvin tulla myös kesken kurssin
  • Kurssille 2 osallistuminen ei edellytä mukana oloa kurssilla 1
  • Tunnit pidetään Saarnilaakson koulun liikuntasalissa, jonne kulku on omasta sisäänkäynnistä

HINNAT JA ILMOITTAUTUMINEN

Kurssimaksu 40 euroa /  4 krt kurssi ja 50 euroa / 5krt kurssi

Ilmoittautuminen:
https://holvi.com/shop/MLLKeski-Espoo/

Kerhon maksu tapahtuu ilmoittautumisen yhteydessä nettipankki- tai luottokorttimaksuna. Luethan kerhoehdot ennen ilmoittautumistasi.