Syksy 2020

 

MAANANTAISIN SAARNILAAKSON KOULULLA

  • Ma klo 18.00-19.30 (90min)
  • Kurssi 1: 7.9.-5.10. (5krt)
  • Kurssi 2: 26.10.-30.11. (6krt)

 

  • Mukaan voi hyvin tulla myös kesken kurssin
  • Kurssi 2:lle osallistuminen ei edellytä mukana oloa kurssi 1:llä

 

HINNAT JA ILMOITTAUTUMINEN

Kurssimaksu 50 euroa / 5 kerran kurssi ja 60 euroa / 6 kerran kurssi

 

Ilmoittautuminen:
https://holvi.com/shop/MLLKeski-Espoo/

Kerhon maksu tapahtuu ilmoittautumisen yhteydessä nettipankki- tai luottokorttimaksuna. Luethan kerhoehdot ennen ilmoittautumistasi.

 

 

 

 

Aikuisten stressinpoistojooga

Aikuisille rentouttavaa ja vetreyttävää stressinpoistojoogaa Saarnilaakson koululla maanantaisin 7.9.2020 alkaen!

 

Stressiä poistava joogaharjoitus sopii kaikille, niin naisille kuin miehille. Se on tarkoitettu sinulle, joka haluat löytää kehon ja mielen tasapainon sekä vahvistaa ja parantaa kehosi liikkuvuutta. Kurssille osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta joogasta, mutta antaa paljon myös kokeneemmalle joogaajalle. 

Lempeän harjoituksen avulla hankkiudumme eroon kehoon kertyneistä jännityksistä lihaksia rentouttavilla ja mieltä rauhoittavilla hathajoogan liikkeillä ja liikesarjoilla, joita tehdään seisovillaan sekä lattiatasossa. Erityishuomio on selän ja hartioiden alueen vetreytyksessä, vahvistamisessa ja rentoutuksessa. Harjoitus päättyy loppurentoutumiseen. 

Joogakurssit pidetään Saarnilaakson koulun erittäin tilavassa ja ilmavassa salissa, jossa jokaiselle osallistujalle on varmasti paljon omaa tilaa. Maailmantilanteen mahdollisiin muutoksiin varaudumme siirtämällä joogakurssit tarpeen tullen verkkokursseiksi.

Tunnille tarvitset päälle joustavat ja mukavat vaatteet, pitkähihaisen paidan sekä mukaan lämmintä vaatetta loppurentoutumiseen. Kenkiä ei tarvita. Oma alusta mukaan.

Lämpimästi tervetuloa mukaan niin uudet kuin aikaisemmin mukana olleet joogaajat! Voit valintasi mukaan osallistua yhdelle tai molemmille kursseille. 

 

Joogakurssit ohjaa Tiina Tuokko, joka on harjoittanut joogaa 20 vuotta ja on koulutettu joogaohjaaja. Hän ohjaa työkseen joogaa monenlaisille ryhmille: erityisryhmille, aikuisille, lapsille ja nuorille.

 

 

Lisätietoja

Sähköpostitse tiinatuokko.tuokko@gmail.com tai 050 3272750 (myös whatsup). 

Paikka
Saarnilaakson koulu (Hösmärintie 1, 02760 Espoo) HUOM! Sisäänkäynti liikuntasalin ovesta koulun takaa hiekkakentän puolelta.