Ota yhteyttä!

MLL Keski-Espoo        sposti: mllkeskiespoo(at)gmail.com

MLL Keski-Espoon toimintaa koskevat yhteydenotot viestinä yllä mainittuun sähköpostiin tai Facebookissa sivun MLL Keski-Espoon yhdistys kautta, tai oheisella lomakkeella. Pyrimme vastaamaan viesteihin mahdollisimman pian.

MLL:n Keski-Espoon paikallisyhdistystä johtaa vapaaehtoistoimijoista koostuva hallitus.

Nyt tarvitsisimme apuja, ideointia ja toimijoita erilaisiin tiimeihin.  Tiimien tarkoituksena on koota yhteen samoista asioista innostuneita ja oman panoksensa - vaikka pienenkin, antavia ihmisiä. Lisätietoa vapaaehtoistoiminnan eri muodoista yhdistyksessämme löydät täältä.

Alla olevalla lomakkeella voit kertoa kiinnostuksesi, mielenkiinnon kohteistasi koskien mahdollisia tiimejä MLL:n Keski-Espoon paikallisyhdistyksessä. Valitse lomakkeesta sinua kiinnostavat tiimit tai kerro itse, mistä olet kiinnostunut ja jätä yhteystietosi. Otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä. Lomakkeen avulla voit myös jättää meille palautetta ja toiveita toimintaamme liittyen.