Syksyn 2019 ohjelma

Ohjelma täydentyy syksyn mittaan. Perhekahvila avoinna klo 10-12. Ohjattu ohjelma alkaa yleensä klo 10.30.

6.9. SYYSKAUDEN AVAJAISET: Laululeikkejä MLL:n muskariope Julia Pitkäsen johdolla, värityspaja ja tatuointeja lapsille.

13.9. Joogaohjaaja Tiina Tuokko tulee pitämään halukkaille vanhemmille ja lapsille yhteisen joogatuokion. Sopii kaikenikäisille lapsille. Jos osallistut joogatuokioon, niin pukeudu joustaviin, mukaviin vaatteisiin.

20.9. Lapsille annettava ensiapu, tule perehtymään lasten elvyttämiseen.

27.9. Laurean opiskelijat kertovat Äimä ry:stä (äidit irti synnytysmasennuksesta), järjestävät tietovisan ja lapsille ohjelmaa.

4.10. Me&i:n sekä NOSHin vaate-esittelijät paikalla.

11.10. Lasten valokuvaus (Mosafoto). Lista täytettävissä perhekahvilalla 27.9. alkaen.

18.10. SYYSLOMA! Ei perhekahvilaa.

25.10. Äitiysfysioterapeutti Sari Vannas kertomassa raskauden jälkeisestä palautumisesta, vatsalihasten erkaumasta, liikunnasta ja ruokavaliosta. Mahdollisuus esittää kysymyksiä ja tarkistuttaa vatsalihasten tilanne.

1.11. Halloween: Lapset voivat pukea päälleen naamiaisasun ja askartelemme Halloween-koristeita.

8.11. Isänpäiväaskartelut

15.11. Varjoteatteri: Varjoteatterin keinoin elävöitetty satutunti on kertomus ystävyydestä sekä uuden oppimisesta - se on myös valloittava tutkimusmatka japanilaiseen lastenkulttuuriin.

22.11. Innostava jumppa vanhemmille ja vinkkejä liikuntaan (Fysiovalmentajat Oy)

29.11. Jouluaskartelut

6.12. ITSENÄISYYSPÄIVÄ, ei perhekahvilaa

13.12. Pikkujoulut

Perhekahvila Espoon keskus

Perhekahvila perjantaisin Espoon keskuksen

me-talolla klo 10.00-12.00!

TERVETULOA!

MLL perhekahvila on kaikille avoin ja ilmainen koko perheen kohtaamispaikka. Siellä voit tutustua muihin alueen perheisiin, saada vertaistukea sekä löytää uusia ystäviä itsellesi ja lapsellesi. Vapaan keskustelun ja kahvittelun lisäksi tarjolla on pieni aamupala ja vaihtelevaa ohjelmaa sekä erilaisia teemapäiviä ja asiantuntijavierailuja. Me-talon väki tukee perhekahvilan toimintaa sekä järjestää ajoittain askartelua ja muuta ohjelmaa.

Toimintaa pyöritetään vapaaehtoisvoimin ja kauden ohjelma suunnitellaan kävijöiden toiveet huomioon ottaen. Nyt kaipaammekin ohjelmatoiveita sekä lisää vapaaehtoisia emäntiä/isäntiä huolehtimaan perhekahvilan avaamisesta ja sulkemisesta sekä aamupalan esille laittamisesta. Myös aivan pientenkin lasten vanhemmat voivat ilmoittautua vapaaehtoiseksi, pyrimme järjestämään emännöinnin mahdollisuuksien mukaan työpareina. Pienelläkin panoksella voit edistää perhekahvilamme toiminnan jatkuvuutta ja aktiivisuutta.

Me-talon ihanan kotoisat tilat sijaitsevat Samarian terveyskeskuksen pihapiirissä, punaisessa puutalossa, aivan terveyskeskuksen parkkipaikan vieressä. Osoite on Terveyskuja 2B. Lähin bussipysäkki on aivan nurkalla ja juna-asemallekin matkaa on vain 300m.

MLL Perhekahvila
Espoon keskus