Perhekahvila Espoon keskus

Perhekahvila perjantaisin Espoon keskuksen

me-talolla klo 10.00-12.00!

TERVETULOA!

 

MLL perhekahvila on kaikille avoin ja ilmainen koko perheen kohtaamispaikka. Siellä voit tutustua muihin alueen perheisiin, saada vertaistukea sekä löytää uusia ystäviä itsellesi ja lapsellesi. Vapaan keskustelun ja kahvittelun lisäksi tarjolla on pieni aamupala ja vaihtelevaa ohjelmaa sekä erilaisia teemapäiviä ja asiantuntijavierailuja. Me-talon väki tukee perhekahvilan toimintaa sekä järjestää ajoittain askartelua ja muuta ohjelmaa.

 

Toimintaa pyöritetään vapaaehtoisvoimin ja kauden ohjelma suunnitellaan kävijöiden toiveet huomioon ottaen. Nyt kaipaammekin ohjelmatoiveita sekä lisää vapaaehtoisia emäntiä/isäntiä huolehtimaan perhekahvilan avaamisesta ja sulkemisesta sekä aamupalan esille laittamisesta. Myös aivan pientenkin lasten vanhemmat voivat ilmoittautua vapaaehtoiseksi, pyrimme järjestämään emännöinnin mahdollisuuksien mukaan työpareina. Pienelläkin panoksella voit edistää perhekahvilamme toiminnan jatkuvuutta ja aktiivisuutta.

 

Me-talon ihanan kotoisat tilat sijaitsevat Samarian terveyskeskuksen pihapiirissä, punaisessa puutalossa, aivan terveyskeskuksen parkkipaikan vieressä. Osoite on Terveyskuja 2B. Lähin bussipysäkki on aivan nurkalla ja juna-asemallekin matkaa on vain 300m. 

Perhekahvilan syyskausi 2020 käynnistyy pe 4.9. ulkoilun ja etätapaamisten muodossa. Ajantasaisimman tiedon löydät seuraamalla Facebook-sivujamme .

MLL Perhekahvila
Espoon keskus
Me-talo, Terveyskuja 2B
Perjantaisin kello 10.00 - 12.00

 


 

Ilmainen, ei ennakkoilmoittautumista.

 


 

Seuraa ilmoittelua Facebookissa

https://www.facebook.com/MLLPerhekahvilaEspoonkeskus/

 

Me-talo:   https://www.facebook.com/Metaloespoo/

 


Yhteystiedot:

 

MLL Keski-Espoon yhdistys

mllkeskiespoo@gmail.com

 

 

  

 

MLL Perhekahvila Espoon keskus

*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.