Kevään 2020 ohjelma

Ohjelma täydentyy kevään mittaan. Perhekahvila avoinna klo 10-12. Ohjattu ohjelma alkaa yleensä klo 10.30.

10.1. KEVÄTKAUDEN AVAJAISET: Laululeikkejä MLL:n muskariope Julia Pitkäsen johdolla.

17.1. Ravitsemusterapeutin vierailu.

24.1. Perfect Home, ME&I ja NOSH-esittelijät paikalla.

31.1. Vauva- ja taaperosirkus.

7.2. Tavaranvaihtopäivä: Tuo mukanasi kolme turhaa, mutta ehjää ja siistikuntoista tavaraa/vaatetta.

14.2. Ystävänpäiväaskartelua.

21.2. HIIHTOLOMA! Ei perhekahvilaa.

28.2. Temppurata.

Ohjelma täydentyy kevään mittaan, voit seurata ilmoittelua myös Facebook-sivuillamme.

Perhekahvila Espoon keskus

Perhekahvila perjantaisin Espoon keskuksen

me-talolla klo 10.00-12.00!

TERVETULOA!

MLL perhekahvila on kaikille avoin ja ilmainen koko perheen kohtaamispaikka. Siellä voit tutustua muihin alueen perheisiin, saada vertaistukea sekä löytää uusia ystäviä itsellesi ja lapsellesi. Vapaan keskustelun ja kahvittelun lisäksi tarjolla on pieni aamupala ja vaihtelevaa ohjelmaa sekä erilaisia teemapäiviä ja asiantuntijavierailuja. Me-talon väki tukee perhekahvilan toimintaa sekä järjestää ajoittain askartelua ja muuta ohjelmaa.

Toimintaa pyöritetään vapaaehtoisvoimin ja kauden ohjelma suunnitellaan kävijöiden toiveet huomioon ottaen. Nyt kaipaammekin ohjelmatoiveita sekä lisää vapaaehtoisia emäntiä/isäntiä huolehtimaan perhekahvilan avaamisesta ja sulkemisesta sekä aamupalan esille laittamisesta. Myös aivan pientenkin lasten vanhemmat voivat ilmoittautua vapaaehtoiseksi, pyrimme järjestämään emännöinnin mahdollisuuksien mukaan työpareina. Pienelläkin panoksella voit edistää perhekahvilamme toiminnan jatkuvuutta ja aktiivisuutta.

Me-talon ihanan kotoisat tilat sijaitsevat Samarian terveyskeskuksen pihapiirissä, punaisessa puutalossa, aivan terveyskeskuksen parkkipaikan vieressä. Osoite on Terveyskuja 2B. Lähin bussipysäkki on aivan nurkalla ja juna-asemallekin matkaa on vain 300m.

MLL Perhekahvila
Espoon keskus