Palttinan perhekahvila on kaikille avoin ja ilmainen koko perheen kohtaamispaikka. Siellä voit tutustua muihin alueen perheisiin, saada vertaistukea sekä löytää uusia ystäviä itsellesi ja lapsellesi. Keskustelun ja kahvittelun lisäksi ohjelmassa on aikaisempina kausina ollut mm. askartelua, runokylpyjä, erilaisia teemapäiviä kuten esim. värikylpyjä ja asiantuntijavierailuja.

Toimintaa pyöritetään vapaaehtoisvoimin ja kauden ohjelma suunnitellaan kävijöiden toiveet huomioon ottaen. Nyt kaipaammekin ohjelmatoiveita sekä lisää vapaaehtoisia emäntiä/isäntiä huolehtimaan perhekahvilan avaamisesta ja sulkemisesta sekä aamupalan esille laittamisesta. Myös aivan pientenkin lasten vanhemmat voivat ilmoittautua vapaaehtoiseksi, pyrimme järjestämään emännöinnin mahdollisuuksien mukaan työpareina. Pienelläkin panoksella voit edistää perhekahvilamme toiminnan jatkuvuutta ja aktiivisuutta.

KEVÄT 2019

Tervetuloa maanantaisin perhekahvilaan klo 10-12. Ohjelma muotoutumassa. Seuraa fb-sivua MLL Perhekahvila Palttina.

Perhekahvila Palttina

Perhekahvila on kesätauolla. Toiminta jatkuu jälleen elo-syyskuun vaihteessa.

Länsiväylä 16.4.2016

MLL Perhekahvila Palttina