Yhdistyksen hallitus 2019

Merja Kaitue

Pia Nahi

Tietoa yhdistyksestä

Mannerheimin Lastensuojeluliitto on avoin kansalaisjärjestö, jonka tarkoitus on edistää lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia. Toiminta perustuu lapsen ja lapsuuden arvostukseen, yhteisvastuuseen, inhimillisyyteen ja yhdenvertaisuuteen, periaatteena avoimuus, ilo, kumppanuus, osallisuus ja arjen arvostus.

Keski-Espoon yhdistys on perustettu 12.9.1995 ja jäsenmäärämme on n. 370. Yhdistys toimii Muuralan, Mikkelän, Kirkkojärven, Espoon keskuksen, Tuomarilan, Suvelan, Karhusuon ja Kauklahden alueilla lapsiperheiden hyväksi. Olemme voittoa tavoittelematon yhdistys ja järjestämme edullisia harrastusmahdollisuuksia lapsille ja heidän vanhemmilleen, perhekahvilatoimintaa sekä erilaisia tapahtumia. Toiminta on kaikille avointa.

TUE YHDISTYSTOIMINTAA

JÄSENYYS
Liittymällä jäseneksemme tuet työtämme ja ilmaiset kantasi olla lasten asialla. Mitä enemmän on jäseniä sitä enemmän voi tehdä ja vaikuttaa. Jäsenmaksu vuonna 2019 on 25 euroa, jäsenkortilla saat valtakunnallisia ja paikallisia jäsenetuja.
Liity jäseneksi osoitteessa: liityjaseneksi.mll.fi

MUKAAN VAPAAEHTOISEKSI
Ilmoittaudu mukaan tekemään tapahtumia, järjestämään kerhoja, perustamaan perhekahvila, luomaan vertaistoimintaryhmä, auttamaan tilaisuuksien järjestelyissä, tekemään vaikuttamistyötä tai luomaan jotain uutta! Lisätietoja täältä tai lähetä meille postia: mllkeskiespoo@gmail.com

Etsimme:
*Avustajia tapahtumiin (esim. kirpputori)
*Perhekahvilaemäntiä/isäntiä
*Kerho-ohjaajia ja vastuuhenkilöitä
*Terhokerho-ohjaajaa
*Kylämummeja ja kylävaareja
*Vaikuttamistyöstä kiinnostuneita
*Nuorisotyöstä innostuneita

Tee lahjoitus tilille ja tue toimintaamme alueen lapsiperheiden harrastustoiminnan edistämiseksi:
FI92 4055 1020 2134 70  (kirjoita viestikenttään "Lahjoitus")

Yritys, haluatko lähteä yhteistyöhön tai antaa jäsenetuja?
Ota yhteyttä: mllkeskiespoo@gmail.com

Puheenjohtajat:

• 1995-2004
    Anne-Marja Ryynänen

• 2005-2010
    Tuula Koponen

• 2011-2013
    Taru Mäenpää

• ​2014
    Anne Tamminen

• 2015 - 2017
    Mari Rautanen

• 2018 -
    Marika Heikkinen

mll_jasenrekisterin_tietosuojaseloste.pdf (96 kB)
Noudatamme toiminnassamme EU:n GDPR-tietosuoja-asetusta. Jäsentietojen käsittelyssä käytämme MLL:n keskusjärjestön ylläpitämää jäsenrekisteriä, lisätietoja oheisessa.

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Keski-Espoon yhdistys ry

Y-tunnus: 1099754-5