YHDISTYKSEN KEVÄTKOKOUS

Tervetuloa yhdistyksen kevätkokoukseen tiistaina 14.6. klo 17.30 Entressen kirjaston aistihuoneeseen. Kokoukseen on mahdollista osallistua myös etäyhteyden kautta. Ilmoitathan tulostasi meille 13.6. mennessä mllkeskiespoo(at)gmail.com.

2022 KEVÄTKOKOUKSEN ASIALISTA

1. Kokouksen avaus

2. Läsnäolijoiden toteaminen

3. Kokouksen puheenjohtajan valinta

4. Kokouksen sihteerin valinta

5. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

6. Pöytäkirjan tarkastajien (2) ja ääntenlaskijoiden (2) valinta

7. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

8. Toimintakertomus

9. Tilinpäätös ja toiminnantarkastajan lausunto

10. Tilinpäätöksen vahvistaminen ja vastuuvapauden myöntäminen

11.. Hallituksen mahdolliset muutokset

12.  Yhdistyksen loppuvuoden toiminnan suuntaviivat

13. Muut asiat

14. Kokouksen päättäminen

Tervetuloa perhekahvilaan!

Perhekahvilat jatkuvat ME-talolla joka toinen viikko 19.8.2022 alkaen.

Pidämme taas syksyllä perhekahvilaa Espoon Keskuksen ME-talolla joka toinen perjantai klo 10-12.

Tervetuloa mukaan! Seuraa ilmoittelua ohjelmasta näillä sivuilla tai Perhekahvilan omilla Facebook-sivuilla.

Muistathan päivittää sähköpostiosoitteesi

Lähetämme satunnaisesti ajankohtaista tietoa toiminnastamme sekä tulevista tapahtumista myös sähköpostitse. Voit päivittää yhteystietosi Oma MLL sivuilla⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, jonka kautta ne päivittyvät myös paikallisyhdistyksellemme tietoon. Käythän siis tarkistamassa silloin tällöin, että tietosi ovat ajan tasalla!

Perhekahvilat

Perhekahvilamme Espoon keskuksen Me-talolla on avannut ovensa uudelleen keväällä 2022.

Perhekahvila Kauklahdessa Kylätalo Palttinassa on toistaiseksi tauolla. Jos olet kiinnostunut Perhekahvilatoiminnan käynnistämisestä Kauklahdessa, otathan meihin yhteyttä mllkeskiespoo(at)gmail.com.

Kerhot

Kerhot ovat toistaiseksi tauolla.

Vapaaehtoiseksi?

Yhdistyksemme kaipaa lisää vapaaehtoisia mukaan monipuolistamaan toimintaamme. Otathan meihin rohkeasti yhteyttä mllkeskiespoo@gmail.com tai yhteydenottolomakkeellamme

Sivu päivitetty 20.2.2022